Scherpe acties op onze bedrijfswagens!Extra voordeel en 5 jaar 0% rente.

Opel Bedrijfswagens

De keuze van een bedrijfswagen is heel specifiek. Het is bijzonder belangrijk dat de bedrijfswagen van uw keuze aan al uw wensen en behoeften voldoet, want goed en passend vervoer is belangrijk voor het runnen van een succesvolle onderneming. En met onze aantrekkelijke actie, wordt het kopen van een nieuwe bedrijfswagen nu wel erg aantrekkelijk!

THE BIG EVENT
Als u tijdens The Big Event een nieuwe Opel Movano, Vivaro of Combo koopt, dan krijgt u €2.000 extra inruilwaarde voor uw huidige bedrijfswagen*, plus €250 aan gratis accessoires én een €500 tankpas. Mis het niet en profiteer tot en met 16 februari. Lees verder

SCHERPE FINANCIERING
Daarnaast kunt u ook nog eens profiteren van 5 jaar lang 0% rente op uw zakelijke financiering. Hierdoor weet u de komende vijf jaar precies waar u aan toe bent. Voor een vast bedrag per maand stapt u in een gloednieuwe, rijk uitgeruste, Opel Bedrijfswagen. En u betaalt 5 jaar lang geen cent rente!

ONBEZORGD ZAKEN DOEN
U regelt dit alles rechtstreeks en eenvoudig met uwonze Opel bedrijfswagenadviseur. Onbezorgd zaken doen dus. GaKom snel langs bij uw Opel bedrijfswagendealerons en maak kennis met het veelzijdige aanbod en de talrijke maatwerkmogelijkheden van Opel Bedrijfswagens.

* Dit aanbod geldt niet op de Selection uitvoeringen en in combinatie met andere lease vormen. Bekijk hier de voorwaarden.