100% elektrisch- 4% bijtelling.Opel Ampera-e nu uit voorraad leverbaar.

Opel Ampera-e

Met een luxe uitrusting, Duitse technologie en een uitgebreide actieradius is de elektrische Opel Ampera-e dé elektrische auto voor zakelijk verkeer én privé gebruik. Om met zekerheid te profiteren van 4% fiscale bijtelling is registratie in 2019 echter essentieel*. Daarom stelt Opel nu extra voorraad van de Ampera-e beschikbaar voor de Nederlandse markt.

Actieradius
De Opel Ampera-e heeft een elektromotor met 150kW (204pk), een batterijcapaciteit van 60kWh en een forse actieradius van meer dan 380 kilometer volgens de nieuwe, strengere WLTP-cyclus. De 4,16 meter lange Ampera-e is een ruime gezinsauto met voldoende ruimte voor vijf inzittenden. De bagageruimte biedt een inhoud van 381 liter en maar liefst 1.274 liter met de achterbank neergeklapt.

Zakelijk zeer aantrekkelijk
De Opel Ampera-e is zeer aantrekkelijk voor zakelijk rijders, vooral dankzij de geringe bijtelling voor dit type auto: 4%. Daarnaast profiteren kopers van diverse subsidies en belastingvoordelen. Door de elektrische aandrijflijn zijn de onderhoudskosten gering. Standaard heeft Ampera-e dan ook 8 jaar/160.000 kilometer garantie op alle elektrische onderdelen.


*Zolang de voorraad strekt. Het genoemde bijtellingspercentage is gebaseerd op de huidige wetgeving en geldt voor elektrische voertuigen met een cataloguswaarde tot EUR 50.000,-. Blijkens het onlangs gepubliceerde voorstel voor het Klimaatakkoord zal het huidige bijtellingspercentage tot 31 december 2019 van kracht blijven en zal voor elektrische voertuigen die na 31 december 2019 worden gekentekend een bijtellingspercentage van 8% gaan gelden bij een cataloguswaarde tot EUR 45.000,-. Het is de bedoeling van de wetgever dat het bijstellingspercentage nadien geleidelijk verder wordt aangepast. Opel Nederland en de Opel dealers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld indien het werkelijke bijtellingspercentage afwijkt van hetgeen hierover in het concept-Klimaatakkoord staat vermeld, of op een ander moment wordt gewijzigd dan thans is aangekondigd.