Toptechnologie voor nieuwe Corsa.Met IntelliLUX LED Matrix-verlichting.

Nieuwe Opel Corsa

Sinds 1899 maakt Opel al toptechnologie voor iedereen beschikbaar. Naast de Opel Astra en Insignia krijgt de nieuwe Opel Corsa ook IntelliLUX LED Matrix-verlichting. De nieuwe, zesde generatie van de Corsa zal dit jaar door Opel gelanceerd worden.

Deze generatie komt met veel nieuwe technologie, waaronder de meervoudig bekroonde IntelliLUX LED Matrix-verlichting. Hierdoor wordt het mogelijk om voortdurend met grootlicht te rijden zonder tegenliggers te verblinden. Deze verlichting maakte zijn debuut in de huidige Opel Astra en met de nieuwe Opel Corsa is deze revolutionaire verlichting voor het eerst beschikbaar in het toegankelijke B-segment. Daarmee blijft Opel trouw aan het streven om innovatieve technologie voor iedereen bereikbaar te maken.

CEO van Opel Michael Lohscheller vertelt: “Wij vieren dit jaar 120 jaar automobiel productie en daarmee 120 jaar vol innovaties voor iedereen. Wij hebben toptechnologie altijd bereikbaar gemaakt voor iedereen. Dat is onze missie en motivatie en die geldt zeker ook voor een populair model als de Opel Corsa. Vandaar dat wij de volgende generatie van onze bestseller uitrusten met de beste verlichtingstechnologie ‘IntelliLUX LED Matrix-koplampen’.”