Opel introduceert de Online Edition.Connect je auto met de wereld!

Opel Online Edition

De technologie in auto’s verandert razendsnel en dat is maar goed ook. Want onze eisen zijn ook hoger. Zo willen we overal online zijn, ook in de auto. Opel heeft goed nieuws! Vol trots presenteren wij u de Online Edition, een nieuwe versie leverbaar op vele Opel modellen. Met deze uitvoering bent uw altijd en overal ‘connected’ in uw auto, uiteraard op een veilige manier. Ontdek de rijk uitgeruste Online Edition met standaard OnStar, IntelliLink multimediasysteem, DAB+ digitale radio en 4G Wi-Fi aan boord!

Uw persoonlijk assistent.
Met 1 druk op een knop in uw auto bent u altijd en overal 24 uur per dag verbonden met een Nederlands sprekende assistent. De persoonlijke assistent kan u overal bij helpen, denk aan:

 • Een adres opzoeken en deze op afstand naar uw navigatiesysteem sturen.
 • Een voertuigdiagnose voeren. Handig als u voor de vakantie wilt controleren of de bandenspanning of oliepeil goed is.
 • De politie helpen zoeken naar uw auto als deze is gestolen. Dankzij GPS systemen kan de auto getraceerd worden en het opnieuw starten van de motor worden verhinderd.
 • De juiste hulp inschakelen als u pech krijgt in een afgelegen gebied, slecht mobiel bereik heeft en/of als de batterij van uw telefoon bijna leeg is.
 • Hulp bieden als u, een passagier of een medeweggebruiker iets overkomt. Dankzij GPS kan de OnStar adviseur de hulpdiensten vertellen waar u bent.
 • Helpen met het boeken van een hotelkamer via booking.com.
 • Automatisch contact met u opnemen als de airbag wordt geactiveerd en direct de juiste hulp inschakelen als u niet reageert.

4G WiFi in uw auto.
Wi-Fi hotspots zijn onderdeel van ons leven, daarom maakt Opel een Wi-Fi hotspot van uw auto. Met een krachtige 4G Wi-Fi hotspot en extra sterke OnStar dakantenne heeft u altijd een snelle en betrouwbare internet verbinding aan boord voor wel 7 apparaten, vrijwel overal in Europa. Uw medepassagiers zullen het ook fantastisch vinden!

Altijd en overal controle over uw auto.
Een Smartphone app voor uw auto biedt veel voordelen. Met de myOpel app bent u altijd verbonden met uw auto, zelfs als u niet in de auto zit. Met deze handige app kunt u:

 • De OnStar assistent vanaf welke plek dan ook eenvoudig te bereiken.
 • Belangrijke voertuiginformatie opvragen zoals bandenspanning, brandstof-en oliepeil.
 • De portieren op afstand vergrendelen en ontgrendelen.
 • Uw auto online lokaliseren als u niet meer weet waar de auto geparkeerd staat.
 • De claxon en verlichting op afstand bedienen, zodat u uw auto gemakkelijker kunt vinden.
 • Een bestemming selecteren en op afstand naar uw navigatiesysteem sturen.

IntelliLink. Perfect verbonden.
Onze geavanceerde Intellilink-systemen integreren uw mobiele apparatuur perfect met het infotainmentsysteem in uw auto. Het biedt veel functies om het u gemakkelijk te maken, zoals handsfree bellen, audio streamen via Bluetooth®, DAB+ en toegang tot assistentiesystemen via het display. Diverse functies kunt u via spraakherkenning bedienen. En Apple CarPlay geeft u de mogelijkheid om functies en apps op uw smartphone, zoals Maps en Spotify, via het display te gebruiken. Pas uw voorkeuren aan en sla eenvoudig uw favoriete muziek, zenders en contacten op.

Digitale radio met DAB+.
DAB+ is een Europees systeem dat gedigitaliseerde radio-uitzendingen mogelijk maakt, als alternatief voor analoge radiosignalen. Met een DAB+ autoradio verzekert u uzelf van storingsvrij radio luisteren. Niet alleen voorkomt u ruis, de geluidskwaliteit is ook een stuk beter. DAB+ is de nieuwe standaard in radio en zorgt voor goede ontvangst van uw favoriete DAB+ radio zenders. Terwijl er steeds meer AM/FM zenders verdwijnen, heeft DAB+ een groeiend aanbod.

 
 

Connect uw auto met de wereld met de nieuwe Online Editions van Opel.
Sterk Staaltje Opel!