Ontdek de Opel X modellen.Nu met extra voordeel!

Opel X-Range

Opel X-Range

OPEL X MODELLEN!
Wegrijden in een van de robuuste Opel X modellen wordt tijdens The Big EventThe Big Event wel heel aantrekkelijk. Bij aankoop van een nieuwe Opel ontvangt u namelijk een €500 tankpas, €250 aan gratis accessoires én u krijgt €2.000 extra inruilwaarde voor uw huidige auto. Mis het niet en profiteer t/m 16 februari 2019.


MOKKA X. DE PREMIUM SUV.
Stoer vormgegeven met het praktische en wendbare karakter van een compacte auto. Dat is de Opel Mokka XOpel Mokka X. De Mokka X biedt geavanceerde apparatuur en de baanbrekende innovaties van een luxe SUV. Tevens geniet u van een aangename hoge zitpositie in deze stoere stads-crossover. 

CROSSLAND X. VEILIGSTE IN ZIJN KLASSE.
De Crossland XCrossland X is heel veelzijdig en door EURO NCAP uitgeroepen tot de veiligste auto in zijn klasse. De geavanceerde rijassistentiesystemen maken het rijden in de Crossland X veiliger en aangenamer. Voorbeelden hiervan zijn de standaard Lane Departure Warning of het optionele vermoeidheidsherkenning-systeem. Zo gaat u altijd veilig op weg!

CrosslandX


GRANDLAND X. DURFT U HET AAN?
Opvallend door zijn stoere en robuuste uitstraling, en een uitstekend zicht door zijn hoge zitpositie. Volledig naar smaak uit te rusten met contrasterend zwart dak en tal van innovatieve veiligheidssystemen. De nieuwe Opel Grandland XOpel Grandland X combineert een stoere uitstraling met een elegante styling en het interieur is even comfortabel als functioneel. 

GrandlandX