Opel KARL

Alleen uit voorraad.

ALLEEN UIT VOORRAAD
Dit model is alleen nog leverbaar uit voorraad, dus wees er snel bij en bekijk ons actuele aanbod.

Bekijk voorraad

Opel KARL.

De Opel KARL 120 jaar Edition is één van de meest complete uitvoeringen in zijn prijsklasse. Hij zit bomvol luxe extra’s zoals cruise-control, airco, een geïntegreerde radio met stuurwielbediening, telefoonvoorbereiding met Bluetooth®, Hill Start Assist en een speciale City modus. Daarnaast is hij bijzonder praktisch, met standaard 5 deuren en 5 volwaardige zitplaatsen. Kortom een compacte auto met grootse mogelijkheden!

Bij de KARL is veel aandacht besteed aan efficiency, comfort en een uiterst stille, zuinige motor. Naast diverse optiepakketten heeft u ook de keuze uit diverse frisse lakkleuren, verschillende bekledingen en designs van velgen. Stel uw Opel KARL samen.

Interieur Opel KARL

Opel KARL ROCKS

De stoere KARL ROCKS met 5 deuren en 5 comfortabele zitplaatsen is standaard royaal uitgerust en voorzien van geavanceerde veiligheidssystemen. Een compacte auto met grootse mogelijkheden.

U rijdt de luxe Opel KARL ROCKS Voor slechts € 259/mnd i.c.m. Opel Private Lease. Ontdek meer

Opel KARL ROCKS

Rijd nu een KARL voor maar €120 p.m.

Rijden voor €120 p.m.

Optie 1: Inruilen
Zonder zorgen kan u overstappen in een nieuwe Opel en een nieuwe financiering aangaan. Dankzij de gegarandeerde restwaarde is de slottermijn volledig afgedekt.
Optie 2: Blijven rijden
U kunt het bedrag gelijk aan de gegarandeerde restwaarde afbetalen of herfinancieren. De Opel blijft van u.
Optie 3: Inleveren
U levert de Opel KARL na 5 jaar gewoon in. Dankzij de gegarandeerde restwaarde is de slottermijn volledig afgedekt.

Rekenvoorbeeld Opel KARL:
Verkoopprijs Opel KARL:
14.299
Inruil/aanbetaling:
3.900
Te betalen bedrag:
12.897
Gegarandeerde restwaarde:
5.720
Kosten per maand:
120
Geld lenen kost geld
Neem contact op

Dit niet-doorlopend kredietaanbod wordt gedaan door Opel Finance gevestigd te Rotterdam (KvK nr. 33235784, AFM registernr. 12015032). Het jaarlijks kostenpercentage is de prijsaanduiding van het krediet, hierin worden de totale kosten voor het krediet uitgedrukt als jaarlijks percentage van het totale kredietbedrag. Voor informatie over de voorwaarden en het standaard informatieblad kunt u terecht bij uw Opel dealer, telefonisch bij Opel Finance (088-8866999) of kijk op https://www.opelfinance.nl/financiering/particulieren. Opel Finance behoudt het eigendom van de auto tot het krediet (inclusief de verschuldigde rente) is terugbetaald. Uw Opel dealer en Opel Finance geven geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Uw Opel dealer bemiddelt voor Opel Finance (en mogelijk ook voor andere kredietaanbieders) op basis van een contractuele verplichting. Het financieringsaanbod wordt gedaan onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de kredietaanvraag door Opel Finance. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Herfinanciering slottermijn
Eventueel kunt u de slottermijn met een nieuwe lening gespreid betalen. U zult daar tijdig over worden geïnformeerd. Uw Opel dealer bemiddelt over deze lening niet. U kunt direct met Opel Finance contact opnemen. Over deze mogelijke nieuwe lening verstrekt Opel Finance geen advies aan u.